torsdag 29 oktober 2009

Mössa i rött!


Nu har jag fått ett nytt tyg. Det är ett tyg i rött och svart, helt klart en av mina favoriter!

En sådan här mössa måste jag sy till mig själv :o) Och även ett pannband oxå!

Jag har även fått hem samma tyg fast i turkost och brunt, oxå jätte-fint. Återkommer med en bild när jag har sytt en sådan mössa.

tisdag 27 oktober 2009

Pannband!


Jag har fått lite förfrågningar på pannband så här kommer första pannbandet i cerist. Känns lite bättre att ha med barn som modeller men nu blev jag tvungen att ställa upp :o). Men jag kan säga att pannbandet är otroligt skönt fastän att modellen inte är särskilt vackar.

måndag 26 oktober 2009

Molnklänning och en molnmössa!


Nu har jag slutfört ännu en beställning. Här är en klänning i det härliga molntyget och en matchande molnmössa till. Beställaren ska ge bort det här i present till en ett-årig tjeje, så nu hoppas jag att beställaren och dem som får det blir glada :o)

Två nya mönster på mössor!


Tänkte bara visa upp två nya tygmönster på mössor. En är till en två åring och den andra är till en vuxen tjej, kan ni lista ut vilken mössa som är till vem ?

Ceris klänning med bruna velour byxor!


Nu har jag sytt en ceris klänning med bruna stjärnor och ett par matchande bruna velour byxor till. Kläderna är beställda till en söt liten brunhårig tjej, på ett år. Jag kan tänka mig att hon kommer passa jätte-bra i dem här färgerna. Vi får bara hoppas att dem passar i storlek oxå.


Nu har jag sytt upp det sista i det här härliga cerisa tyget. Har kanske så att det räcker till ett pannband. Det går tyvärr inte att få tag på mer hos leverantörern heller :o(

söndag 25 oktober 2009

Lila uppsättning av elefanttyg och velour!


Här kommer första uppsättningen av det lila elefanttyget och det härliga lila velourtyget. Det är en tunika med matchande velour byxor till.


Personligen tycker jag själv att det är en jätte-mysig kombination. Kläderna är i storlek 1 år och dem är till världens sötaste tjej och det är hennes snälla mamma som har beställt dem till henne. Så jag hoppas nu att dem båda blir nöjda :o)
Om det är några 70-talister som känner igen tyget så stämmer det, det är ett nyproducerat Fix tyg.

onsdag 21 oktober 2009

Nya mössor!


Tänkte visa upp två nya mössor. Visst är dem roliga? Kolla in den orangea perfekt för barnen att ha på sig mörka vinterdagar.

Min gokille i ett par lila velourbyxor!


Kolla in min gokille vad han blev fin i sina nya lila velourbyxor och den matchande Mumintröjan till.

tisdag 20 oktober 2009

Lila velourbyxor och en matchande Mumintröja!


Förra veckan köpte jag lite Muminkläder åt grabbarna, bla. en randig tröja som går i lila, vitt och grått. Jag köpte även ett par randiga byxor till men jag hade gärna velat haft ett par lila enfärgade byxor också. Så då var det bara till att beställa tyg och sy ett par :o). Just nu är jag inne i en lila period, är kär i lila! Är det någon mer som gillar lila?

Nya tyger, så kul!


Jag tänkte bara visa upp lite nya roliga tyger som jag har fått hem idag. Det översta tyget är ett härligt mörklila velourtyg - jag älskar det!

Och sedan är det ett matchande lila elefant tyg till - så kul!

Sedan är det brun och lime molntyg - vem gillar inte molntyg??

Och sist så är det ett orange tyg med svarta bilar och husvagnar på - så läckert.


Nu ska här sys, först ut blir ett par lila velour byxor åt grabbarna, jag lääängtar!

fredag 16 oktober 2009

Måste bara visa ännu en mössa...


Framöver kommer jag bara att visa upp nya tryck på mössorna, vill ju inte tjata ut er :o). Men jag vill bara visa dem här apmössorna, kolla in den minsta mössan, håll med om att den är hur söt som helst. Storlek 3 månader. Även dem här mössorna ska till en av mina bästa vänners underbara barn.

En annan färg på molnmössan!


Det är mycket mössor nu.... Men här är en annan färg på molnmössan. För tillfället, kan man beställa, röd, brun, mörkgrön (som den här), och limegrön. Den här mössan är till en av mina bästa vänners fina son. Hoppas att dem gillar den :o)

Mera pirater!


Här kommer ännu en uppsättning av piratkläder. Dem här kläderna är tänkta till en 3,5 åring och en 8 månaders kille. Måste åter säga att det blir verkligen roliga kläder av det här trycket.

Mössor!


Nu har hösten kommit hit på allvar och det innebär mössor. Det här är en beställning av mössor som ska gå till Hudiksvall. Nu får vi hoppas att dem passar både beställaren i smaken och att barnen gillar dem. Dem här tre mössorna är till två tjejer.

Piratkläder åt sonen och en ceris mössa åt mamman!


Nu, äntligen har jag blivit färdig med en beställning. Det är en pirattröja med matchande velourbyxor till, storlek 6 år. Sedan är det en ceris mössa åt mamman. Hoppas nu att detta passar och att dem gillar kläderna.

torsdag 15 oktober 2009

1:a vuxenmössan!


Jag fick en beställning på en ceris vuxen mössa så nu har jag sytt min första vuxenmössa men jag kan lova att det är inte den sista. Jag älskar mössor så det kommer nog att bli ett gäng till mig själv oxå. Även dem här mössorna har mkt. pös bak i nacken. Hojta till om det är någon annan som önskar en vuxenmössa :o)

torsdag 8 oktober 2009

Kolla in dessa fina mössmodeller!


Här ser ni en otroligt mysig syskonmatchning av mössor, tjejerna och lillebror är såå otroligt söta, tänk att det finns så många fina barn :o)

onsdag 7 oktober 2009

Tuffa piratmodellen Alice!


Kolla in denna tuffa modell, när hon stolt visar upp sin piratklänning, hon är så söt!

måndag 5 oktober 2009

Syskonmatchning på mössor!


Dem här mössorna är till ett par tvillingtjejer på 3 år och en lillebror på 8månader. Jag hoppas nu att dem passar och faller beställaren i smaken.

Mössor, ett antal!


Här kommer den första laddningen av mössor i olika tyger. Vissa har jag bara en eller ett fåtal av så vill du beställa så är det först till kvarn. Den här mössorna är i storlek från 2-3 år. Den ena rosa är från ca. 1 år. Tveka inte att säg till om du har något särskilt önskemål om färgkombinationer. Det kommer även att sys dit Gulludden etikett (bara jag får hem dem).

torsdag 1 oktober 2009

Kallt ute innebär mössa!


Här visar jag upp två beställda mössor, molnmössan är till en tjej på ett år och bor i Småland och döskalle mössan är till en fem-åring som bor i Umeå, så nu kommer Gulludden att sätta sina spår från söder till norr :o). Om det är någon som observerar att mössorna saknar Gulludden etikett så beror det på att mina förra har tagit slut och nu väntar jag på nya, känns som att det tar en evighet innan dem kommer.